PrieVyno

Tuno užtepėlė plius baltas vynas lygu puikus vakaras | 30 kovo, 2010

Jei beįpusėjant savaitei pradeda kirbėti mintis apie pavakarojimą prie vyno taurės, turime jums pasiūlymą – išbandykite labai paprastą, bet labai skanią tuno užtepėlę. Žinoma, ji geriau tiks, jei vakarui pasirinksite baltą vyną :)

Jums reikės:

– 80 g. tuno aliejuje

– 0,25 svogūno

– šlakelio citrinos sulčių

– 1 šaukšto majonezo

– druskos, pipirų, petražolių

Tunas aliejujeSvogūnai

Labai smulkiai supjaustome svogūną ir sumaišome su tunu. Užlašiname citrinos sulčių, įdedame susmulkintos petražolės ir įberiame druską bei pipirus. Pabaigai įdedame majonezo (tik neįdėkite per daug, jo reikia tik tiek, kad tunas sukibtų į vientisą tepamą masę).

Tepame ant duonos, įsipilame taurę balto vyno ir palinkime vieni kitiems skanaus.

Tuno užtepėlė

Skanaus!


Komentarų: 1 »

  1. […] kronikos #22 By giedrius Trumpai drūtai pirmadieninis pasisėdėjimas: pradėjome tuno užtepėle ir pomidorų […]

    Atgalinis pranešimas sukūrė Pirmadienio kronikos #22 « Voverai virtuvėje siaučia — 15 balandžio, 2010 @ 13:22


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: