PrieVyno

Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė | 7 kovo, 2010

Šį kartą norime parašyti apie pastaruoju metu pakankamai išpopuliarėjusį užkandį prie vyno – saulėje džiovintų pomidorų užtepėlę. Kolegos apie tai paskutiniu metu rašo savo tinklaraščiuose, kiti kolegos prie vyno taurės prasitarė, kad atrado puikų naują užkandį prie vyno, o kai kuriuose prekybos centruose galima rasti jau paruoštą džiovintų pomidorų “pesto“.

Taigi jei dar neturit savo recepto, galite išmėginti šį. Jums reikės:

– 100 g. saulėje džiovintų pomidorų (geriausia pirkti tuos, kurie yra su kaparėliais)

– 100 g.  juodųjų alyvuogių

– pusės skiltelės česnako

– poros lapelių šviežio baziliko

– žiupsnelio petražolių

Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlės ingridientai

Viską sudedame į maisto apdirbimo kombainą ir atidžiai bei tolygiai sumalame. Užpilame aliejaus (nuo džiovintų pomidorų). Belieka tepti ant duonos ir mėgautis su taure vyno.

Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė

Skanaus!


Komentarų: 1 »

  1. Sprendžiu labai skanu, nes saulėje džiovinti pomidorai laaabai skanūs. Tai manau ir užtepėlė neturėtų nusileisti savo skoniu. :)

    Komentaras sukūrė Maya — 13 rugpjūčio, 2015 @ 16:34


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: